ComUng - en mötesplats för vägledning mot arbete, studier och sammanhang!

ComUng är till för dig mellan 16-25 år och verksamheten drivs i samverkan mellan socialförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen i Lund.

Bytaregatan 9

Extra drop-in på höstlovet (v 44)

Under höstlovet stärker vi upp drop-in tiderna för dig som söker arbete inför vintern och julen! Kom in och få hjälp att söka - vi hjälper dig med ditt CV, ditt personliga brev och med allt däromkring!

Måndag 1/11

kl 13-15

Drop-in vägledning på plats mellan kl 13-15

Tisdag 2/11

kl 13-15

Drop-in vägledning på plats mellan kl 13-15

Onsdag 3/11

kl 13 -17

Drop-in vägledning på plats mellan kl 13-17

 

Nu är det öppet för spontana besök enligt öppettiderna nedan!

Max 35 personer gäller dock.

Ditt bokade besök med  Arbetsmarknadskonsulent eller Studie- och yrkesvägledare gäller fortfarande som vanligt. Prata med din Arbetsmarknadskonsulent eller din Studie- och yrkesvägledare om du har några frågor.

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram för att hålla koll på förändringar om öppettider: @comunglund

För kontakt med Fritidsledare och mötesplatsen: ring 046-359 45 81.
Avbokning av möten och andra frågor: ring 046-359 84 48 eller mejla comung@lund.se.

Öppet för tillfället 2021, tills vidare:

Måndag kl 10-20

 

Tisdag kl 10-17
kl 17-20 endast tjejer!

Öppet endast för tjejer mellan kl 17-20.

Onsdag kl 10-20

Drop-in vägledning på plats mellan kl 15-17

Torsdag kl 10-20  
Fredag kl 10-20

 

Vägledning – välkommen till oss!

Kom och få hjälp med att söka jobb, skriva CV eller hitta utbildningar. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Du kan träna med oss, låna en dator eller ta en kopp kaffe/te. Vi kan hjälpa dig att starta din egen aktivitet, ett projekt eller - varför inte bilda en förening?

Vi som finns här för dig

Hos oss finns arbetsmarknadskonsulenter, fritidsledare samt studie- och yrkesvägledare. ComUng erbjuder dig som besökare möjlighet till sociala aktiviteter, friskvård och vägledning.

Fritidsledare

Till oss fritidsledare Margarita, Ricardo, Sebastian, Susanne och Tony kan du komma med dina frågeställningar – både högt och lågt. Vi finns i huset under alla öppettider!

Arbetsmarknadskonsulenter

Vi som är arbetsmarknadskonsulenter - Annika, Andreas, Ida och Malin kan hjälpa dig med lösningar gällande din sysselsättning, praktik eller frågor som rör socialförvaltningen. Vi finns tillgängliga för drop-in vägledning på tisdagar och onsdagar 15-17.

Studie- och yrkesvägledare

Du som är 16-20 år och inte har påbörjat eller fullföljt gymnasiet, kan ta kontakt med vår studie- och yrkesvägledare Annika. Kommunen har ansvar för att hålla kontakt med dig och erbjuda dig individuellt stöd. 

Du kan också vända dig till ComUng för frågor gällande vuxenutbildningar, kom in till oss så hittar vi en tid med studie- och yrkesvägledare på Vägledningscentrum.

Samordnare

Har du andra frågor kring vår verksamhet är du välkommen att kontakta vår samordnare Andreas, via mejl eller telefon: 046-359 84 48.

Detta är ComUng

ComUng började 2011 som ett samverkansprojekt och medfinansierades av Europeiska socialfonden. Sedan 2014 ComUng en mötesplats med gemensam information, vägledning och stöd. Målet är att fler unga ska nå innanförskap, det vill säga egen försörjning och makt över sitt liv.

ComUng är en dörr in till det stöd som finns att tillgå för att hitta jobb eller studier. Idén är att vi tillsammans med dig ska hitta och skapa möjligheter!

Mötesplats och väg vidare i livet

ComUng är en dörr in till det stöd som finns att tillgå för att hitta jobb eller studier. Idén är att vi tillsammans med dig ska hitta och skapa möjligheter!

Följ oss i sociala medier

ComUng på Instagram

ComUng på Facebook

Bra länkar

Arbetsförmedlingen

Lediga jobb i offentlig sektor

Arbetsförmedlingens tips till dig som söker jobb

Direktadress till denna sidan: https://old.lund.se/comung