Timvikarie på fritidshem, grundskola och grundsärskola

Är du utbildad lärare eller fritidspedagog, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på pedagogiskt arbete eller vill arbeta extra vid sidan om studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, och som vara den där värdefulla resursen för alla våra verksamheter.

Så funkar det att arbeta som timvikarie

Inom grundskolan och grundsärskolan behöver vi ofta timvikarier både på lektionstid och på våra fritidshem. Vid arbete i klassrum med undervisning arbetar du som lärare, på fritidshem kan du arbeta antingen som elevassistent eller fritidspedagog.

Ibland behöver vi barnskötare även i skolan, men oavsett var du arbetar hos oss och med vilket uppdrag, så får du ett roligt och utvecklande extraarbete där du bidrar till varje elevs förutsättningar och delaktighet för ett lärande i en trygg och kunskapsutvecklande miljö.

Som timvikarie behöver du kunna ställa upp med kort varsel och även arbeta i olika klasser eller med enskilda elever under dagen. Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och engagerad. Du har varje elev i fokus, är trygg i dig själv och väl bekant med läroplaner och skolvärlden.

Anmäl ditt intresse för att arbeta som timvikarie

För att anmäla ditt intresse kontaktar du den skola du är intresserad av att arbeta på. Som timvikarie kontaktas du direkt av skolan vid vikariebehov. Väl på plats får du introduktion och arbetsanvisningar av ordinarie personal.

Kontaktuppgifter till våra skolor.

Innan du anställs förväntas du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. När du kallats till intervju kan du beställa ett sådant intyg hos Polisen.

Beställ utdrag ur belastningsregistret på Polisens webbplats