Aktuella bostadstomter

Här redovisar vi lediga tomter för privatbostäder, så kallade fribyggartomter. Vi skickar information om lediga tomter till alla som är registrerade i vår tomtkö och det är enbart den som står i kön som kan anmäla intresse för att köpa en aktuell fribyggartomt.

Torna Hällestad

Just nu fördelas två aktuella fribyggartomter: Lund Hällestad 8:201 och Lund Hällestad 8:203 i Torna Hällestad. Information om tomterna och hur intresseanmälan ska göras skickades 10 maj till alla som var registrerade i Lunds kommuns tomtkö i maj 2021.

Intresseanmälan kan göras mellan den 10 maj 2021 och den 24 maj 2021. Därefter fördelas tomterna och vi kontaktar de som erbjuds en tomt. 

Information skickas till den e-postadress som registrerade i tomtkön har anmält. Till registrerade som inte har anmält e-postadress skickas information genom brev. 

Är du osäker på om du är registrerad i tomtkön eller vill kontrollera/justera dina uppgifter där? Logga in på ”Min sida” Välj därefter fliken ”Köplatser och bokningar”. Står du i tomtkön hittar du din registrering där och kan kontrollera eller justera dina uppgifter.

Är du registrerad i Lunds kommuns tomtkö men har inte fått informationen ovan? Vänligen kontakta tomtko@lund.se

 

Relaterad information

Direktadress till denna sidan: https://old.lund.se/aktuellatomter