Få nyhetsbrev och påminnelse om tömningsdag!

Här kan du fylla i både mobilnummer för att få påminnelse inför tömninsdag och ge din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.

SMS-tjänst

Använd vår sms-tjänst för villahushåll, för att få en påminnelse dagen före vi tömmer ditt kärl. Tjänsten är helt utan kostnad för dig. Detta för att du ska kunna dra ut kärlet – om det behövs – i tid innan vi kommer. Sms-tjänsten är ett komplement till tömningsschemat som du kan ladda hem.

Nyhetsbrev

Vi kommer att skicka ut information till dig enbart via e-post. Detta för att kunna göra det snabbare och värna om miljön. För att du ska få information behöver vi din e-postadress. 
Det kommer att skickas ut 2-3 gånger per år, om inget viktigt gör att vi skickar ett ytterligare nyhetsbrev. Det är mycket som kan uppstå i vår verksamhet som gör att vi behöver informera er, våra kunder. Det kan gälla driftstörningar, problem på en specifik plats eller förändringar i våra tjänster.

Så här gör du

Du anmäler dig till tjänsten genom att logga in med ditt kundnummer och personnummer. Skriv ditt personnummer i en följd utan bindestreck.
Fylli ditt mobilnummer - landsnummer behövs ej. OM du fyller i landsnummer måste det stå + före. Läs mer om nummer nedan.
Kryssa i rutan "Ja, tack ta emot sms"

Fyll i din e-post adress också. Det gör att vi kan nå dig med vårt nyhetsbrev. 
Välj Spara.

Har du sen tidigare uppgett ett mobilnummer eller e-postadress så kommer detta att skrivas över av det du nu lämnar.

Har du lämnat ditt mobilnummer och ej längre vill ha sms:
Logga in och avbocka rutan och tryck spara.

Om telefonnummer

Vi skickar sms inom landet och inom Lunds kommun, sms skickas inte till andra länder. Därför behövs inte landsnummer. Skulle detta ändå skrivas måste plustecknet (+) föregå numret annars kan inte sms:et skickas.

Ett telefonnummer kan läggas in. Fylls det i fler telefonnummer kan sms inte skickas.

Ett telefonnummer ska alltså se ut som i exemplet nedan. Alla siffror i en följd utan bindestreck, inget landsnummer:
0701111111 -