Träffpunkter för seniorer

På kommunens träffpunkter för seniorer finns det möjlighet att delta i många roliga, intressanta och hälsofrämjande aktiviteter. Du får tillfälle att umgås med andra och kan ofta göra det kring ett gemensamt intresse. Du kan också själv vara med och forma verksamheten och våra aktiviteter.

Träffpunkter öppna

Fikastund på Träffpunkten i Genarp.

Träffpunkterna är öppna och du behöver inte längre förboka ditt besök. Se program på webbsidan för respektive träffpunkt.

Det är fortfarande viktigt att du som besökare tvättar händerna innan ditt besök, håller social distans och stannar hemma vid symtom.

Varje träffpunkt arbetar med sin planering efter sina förutsättningar, och vi önskar att organisationer och andra grupper tar en dialog med respektive träffpunkt om det finns önskemål att anordna aktivitet i träffpunkternas lokaler. Vi ser mycket positivt på att organisationer och andra grupper vill nyttja våra lokaler, men vi kommer att prioritera öppna arrangemang där alla kommuninvånare är välkomna. 

Följ oss gärna på Facebook och YouTube

Följ gärna träffpunkternas verksamheter på Facebook och besök Digitala Träffpunkten på YouTube.

Facebook Lunds kommuns träffpunkter för seniorer

Youtube Digitala Träffpunkten 

Träffpunkternas digitala nyhetsbrev

Vill du få Träffpunkternas digitala nyhetsbrev via mail en gång i månaden? Skicka ett mail till nyhet.traffpunkter@lund.se för att anmäla dig som prenumerant.

Direktadress till denna sidan: https://old.lund.se/traffpunkter