Samtal om lust och sex – en kurs för par

Vill du och din partner förbättra och fördjupa er kommunikation om sex och lust?

Ett par som håller varandra i hand.De som kan prata med varandra om sex och lust på ett bra sätt är oftast mer nöjda med både relationen och sexlivet. Nu erbjuder vi en heldag kring temat sex och lust. Vi ser lust, sex och fysisk närhet som en positiv och betydelsefull kraft som påverkar och stärker många delar i en relation.

Kursbeskrivning

Under kursdagen varvas korta föreläsningar med samtalsmoment som du gör enskilt tillsammans med din partner. Tyngdpunkten ligger på er relation men det finns även utrymme att dela med sig av sina tankar och reflektioner.

Tema:

  • Tillgång till lust
  • Närhet och sex
  • Kraft och motkraft
  • Vad är bra sex för oss?

Vi kommer inte att klä av oss, prata sexleksaker eller göra kroppsövningar. Kursledarna är socionomer och legitimerade psykoterapeuter och har många års erfarenhet av samtal kring sexualitet. Vår förhoppning är att den här kursen ska fördjupa och stärka er kommunikation kring lust och sex.

Kostnad: 400 kronor

Plats: Kriscentrums lokaler på Ringvägen 1B i Lund, andra våningen

Tid: Lördagen den 20 november klockan 9.30-16.00, det finns ett fåtal platser kvar.

Anmälan: Om du har frågor eller vill anmäla intresse, hör av dig till Erik Nyman erik.nyman@lund.se eller Pia Fogelberg Skoglösa pia.fogelbergskoglosa@lund.se på Familjerådgivningen.

Direktadress till denna sidan: https://old.lund.se/samtalomlust