Daglig verksamhet

Daglig verksamhet är sysselsättning för dig som är i yrkesverksam ålder, men som på grund av din funktionsnedsättning inte studerar eller har ett annat arbete. Daglig verksamhet finns för att ge dig en meningsfull sysselsättning och anpassas efter dina behov och önskemål.

Våra dagliga verksamheter håller öppet, men med vissa justeringar för att minska risken för smittspridning av coronaviruset.

Så här ansöker du

Du ansöker om daglig verksamhet genom att fylla i blanketten nedan. Efter att du har skickat in blanketten kommer du bli kontaktad av en handläggare.

Ansökningsblankett för daglig verksamhet

Har du några frågor om din ansökan kan du kontakta din handläggare. Kontakta vårt Medborgarcenter som kopplar dig till vidare till rätt person. Du når dem på telefon 046-359 50 00.

Vilka dagliga verksamheter finns?

Om du har beviljats daglig verksamhet väljer kan du själv önska var du vill ha den. Det finns flera olika dagliga verksamheter att välja på, både privata och kommunala. De olika dagliga verksamheterna kan ha olika inriktningar och rikta sig mot olika målgrupper. Din handläggare kan ge mer information om vilken verksamhet som kan passa dig och kan också se om det finns en ledig plats där du skulle vilja vara.

Välj utförare av daglig verksamhet

Information till utförare 

Har du ett företag som vill ansöka om att utföra daglig verksamhet på uppdrag av Lunds kommun hittar du mer information, villkor och blanketter på länken nedan.

Information till utförare av daglig verksamhet 

Daglig verksamhet
Diabasen
Företagspraktik
Glimmern
Gråsparven
Margaretavägen
Nilis
Nordan
Sesam
Staffans gränd
Daglig verksamhet
ABF - Mitt i stan
Attendo Nimbus Skjutbanevägen
Attendo Nimbus Stångby Kyrkby
Hundstund
Höje Hund och Park
Kulturcentrum Skåne
Misa
Nya möjligheter AB
SKOA
Stora Blå Syd
Lunds Finest