Agaten hemtjänst

Välkommen till Agaten Hemtjänst.

Vår profil

Vi på Agaten Hemtjänst har funnits länge i Lund och brinner för att hand om dina unika behov, ge dig trygghet, glädje och kärlek. Som vi ser det är vi det självklara förstahandsvalet till alla personer med behov av hemtjänst, hemsjukvård och service i vardagen.

Därför är vi också mycket glada och stolta över att 100 % av våra kunder tycker att de får ett bra bemötande av vår personal (Socialstyrelsens brukarundersökning, år 2020). För hos oss ligger drivkraften i att driva den bästa äldreomsorgen i Sverige och i Lund utifrån våra kunders behov och önskningar.

Vi erbjuder dig en god och trygg hemtjänst, hemsjukvård och service oavsett vad dina behov och önskemål är. Till skillnad från många andra bolag utförs tjänsterna i hela Lunds kommun, årets alla dagar.

  • Hemsjukvård 07.00 - 16.00
  • Hemtjänst 07.00 - 22.30 (inklusive hjälp vid larm).

En kontaktman utses i samråd med dig och du får ett fåtal medarbetare som återkommande utför de insatser som du har rätt till och vill ha.

Vår personal

Våra medarbetare är vår största tillgång och de har inte bara ett mycket stort ansvar att utföra en högkvalitativ vård och omsorg utan ges också ett mycket stort ansvar och en fantastisk möjlighet att vara med och påverka den egna verksamhetens innehåll och den egna arbetsmiljön samt att tillvarata alla dina önskemål. Vi tror att det är viktigt att ge när man har möjlighet att ge och vi på Agaten gör detta varje dag.

Hos oss på Agaten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, undersköterskor, vårdbiträden och servicepersonal. Samtlig personal bär ID-bricka för din säkerhet. Samtlig personal har bred och lång erfarenhet av hemtjänst, sjukvård och demensvård. Även flerspråkig personal kan erbjudas vid behov.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder även tilläggstjänster. Exempel på dessa är storstädning, inköp, fönsterputs och lättare trädgårdsarbete. Tjänsterna beställs och betalas direkt till oss. Tjänsterna räknas som hushållsnära tjänster och är skattereducerade.

Din möjlighet att välja och påverka

Vi utgår från dina individuella behov och tillsammans med dig lägger vi en plan kring utförandet av dina insatser.

Kontakt

Agaten Hemtjänst AB
Råbyvägen 45
224 78 Lund

Louise Axelsson
verksamhetschef
Telefon 0707- 89 70 68
louise.axelsson@agatenhemtjanst.se

Emelie Borgström
enhetschef
Telefon 072-454 57 80
emelie.borgstrom@agatenhemtjanst.se

Nadia Ekelin
enhetschef
Telefon 073-539 68 15
nadia.ekelin@agatenhemtjanst.se

www.agatenhemtjanst.se

Om du inte är nöjd

Tala i första hand med Agatens personal eller ansvarig för verksamheten.

Du kan också vända dig till Lunds kommun, vård- och omsorgsförvaltningen
046-359 50 00 (Medborgarcenter)
klagomalvoo@lund.se

Relaterad information