Utställning och naturvägledare

Observera att inomhusutställningen är stängd tillsvidare på grund av pandemin. Utomhusdelen kan du självklart besöka när som helst. Ändrade öppettider kan förekomma, till exempel på grund av corona-restriktioner. Skolklasser och grupper kan boka tid med naturvägledare.

Naturum Skrylle, foto Sofie Persson

Fråga naturvägledaren - bokningar skolor och grupper

Från mars till oktober välkomnas du av en naturvägledare tisdag–söndag kl 9–16 som svarar på dina frågor. Har du frågor eller vill du bara prata natur en stund?

Naturvägledarna tar gärna emot skolklasser och andra grupper för en kortare eller längre stunds naturvägledning med utgångspunkt från naturum. Bokningsbara dagar är tisdag – torsdag (vissa fredagar) från 23 mars till 13 juni. Det kostar inget att boka en naturvägledare. Hör av dig så planerar vi något tillsammans. För skolklasser och grupper kan särskilda visningar bokas in, se mer information under relaterade dokument nedan.

Kontakta naturvägledaren för bokning och mer information.
Mobil: 0761-33 53 73
E-post: naturum@lund.se
Telefon Skryllegårdens reception: 046-585 25

Ut i spenaten - allemansrätt för alla

Här nedan kan du hämta material för "Ut i spenaten - allemansrätt för alla". Materialet som har tillkommit i ett LONA-projekt är fritt att skriva ut och att använda. Syftet är att den som löser svenska som andraspråk ska lära sig om möjligheterna och skyldigheterna med allemansrätten.