För arrangörer av kulturevenemang

Kulturutbudet för barn och unga skapas av många och Lunds kommun välkomnar nya initiativ. Det här kan vi hjälpa dig som är arrangör av kultur för barn och unga med:

Litteralund - stolar på en scen

Stöd och bidrag

Om du vill genomföra ett kulturprojekt eller bedriva verksamhet på regelbunden basis i Lunds kommun och behöver bidrag för detta finns det flera olika stödformer att söka. 
Bidrag och stöd

Scener och lokaler

Har du ett kulturarrangemang som du vill genomföra men saknar lokal? I Lund finns ett antal olika scener som du kan hyra in dig på. 
Hyra och boka anläggningar

Marknadsföring via Evenemangskalender

Här på vår hemsida finns en evenemangskalender som visar aktuella upplevelser och arrangemang i kommunen. För att kalendern ska vara så heltäckande som möjligt är det viktigt att även du som är arrangör av kultur för barn och unga ser till att få med information om dina arrangemang. För att få med din information i evenemangskalendern ska du kontakta Biljettbyrån via:
Epost: evenemang@visitlund.se 

Hjälp med biljettförsäljning

Biljettbyrån kan hjälpa dig att sälja biljetter. Det ingår marknadsföring såsom synlighet i nyhetsbrev, på hemsidor, i Lunds evenemangskalender, på Facebook och på bildskärmar.
Kontakta Biljettbyrån

Kontakt

Lina Jensen, kulturutvecklare för barn och unga
Telefon: 046-359 62 26
E-post: lina.jensen@lund.se

Direktadress till denna sidan: https://old.lund.se/arrangorer