Öppna förskolan Fäladsfamiljen

På familjecentralen Fäladsfamiljen finns en öppen förskola där ni kan träffa andra barn och andra vuxna. Det är tidigare öppna förskolan Kulan som flyttat in och blivit en del av familjecentralen.

Från den 4 oktober öppnar verksamheten upp för besökare även inomhus. Till att börja med kommer det vara färre besökare tillåtet för att möjliggöra att vi kan hålla avstånd. Detta innebär att vårt nuvarande upplägg förändras och ett nytt schema för öppettider både inne och ute kommer gälla. 

Viktigt är att det fortfarande gäller samma rekommendationer vad gäller att stanna hemma vid symtom för att minska smittspridning. 

Mer information på öppna förskolans egen webbplats

Nu har vi flyttat in på familjecentralen!

Öppna förskolan Kulan har bytt namn och är nu en del av familjecentralen Fäladsfamiljen. Förskolan har flyttat in i nya lokaler på Fäladstorget 2. 

Läs mer om familjecentralen

Viktigt att tänka på

Sångstunden är vårt signum, vi älskar att sjunga tillsammans och det gör att vi alla känner stor gemenskap och glädje.

När vi har många besökare sätter vi upp en fullt-skylt på dörren. När skylten är uppe kan vi tyvärr inte ta emot flera besökare just då men kom gärna tillbaka senare på dagen.

Som förälder, eller annan medföljande vuxen, har du ansvar för ditt/dina barn under vistelsen på öppna förskolan. Mobiltelefonerna ska vara på tyst läge under sångstunden och vi vill inte att du filmar eller fotograferar.

Det här kan ni göra hos oss

I vår målarhörna kan ni måla på staffli eller vid bordet. Vi har många olika penslar, färger, härliga papper och annat roligt material. I vårt samlingsrum har du möjlighet att leka med leksaker, delta i sångsamling eller läsa tillsammans med ditt barn. Vi har många barnböcker, men också vuxenböcker som handlar om barn och om föräldrarollen.

Vad sägs om att klä ut dig till en tiger, en prinsessa eller något annat kul? Vill ni kanske pussla, spela spel, rita, leka med lera, göra halsband eller något annat pyssel? Vi har många olika saker att välja mellan och ni får gärna komma med egna idéer och önskemål. Våra dockor och gosedjur längtar efter att bli ompysslade och alla bilar, tåg, klossar och andra leksaker trivs bäst när någon leker med dem.

Direktadress till denna sidan: https://old.lund.se/kulan